Om oss

Att hitta motivationen till att träna och leva hälsosamt är det många som behöver hjälp med. Har man det som en självklar del av sitt liv sedan unga år är det lätt att veta hur man ska ta hand om sig själv och sin kropp, men för alla som inte har det på det viset så kan det vara svårt att veta hur man ska gå tillväga.

Vårt mål är att alla ska kunna känna sig bekväma och hälsosamma med lite av vår hjälp på traven. Då det finns så mycket at välja mellan idag, både vad gäller kost och träning, så finns det någonting som passar för alla. Det handlar bara om att hitta det som passar just en själv.

Den djungel av kostråd och träningstips som vi möts av idag kan vara svårt att ta sig igenom utan hjälp, och inte sällan blir det som så att man struntar i alltsammans på grund av att det känns övermäktigt.

Med våra tips och med vår hjälp hoppas vi att saker och ting ska vara lättare att ta till sig även för personer som aldrig tränat eller tänkt särskilt mycket på vad man äter. Det behövs ofta bara en push i rätt riktning, och det står vi så gärna för!